Το Minecraft Classic μπορεί τώρα να παιχτεί δωρεάν σe οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης
Wednesday, 24 July 2024

Το Minecraft Classic μπορεί τώρα να παιχτεί δωρεάν σe οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης

Τώρα μπορείτε να παίξετε το Minecraft χρησιμοποιώντας μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης!

Αν σας αρέσει να παίζετε κάτι ρετρό, τότε μπορείτε τώρα να παίξετε το πρωτότυπο Minecraft σε ένα web browser - δωρεάν και χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε τίποτα. Για να γιορτάσει τη 10η επέτειο από την απελευθέρωση του εξαιρετικά δημοφιλούς παιχνιδιού, ο προγραμματιστής Mojang κυκλοφόρησε το Minecraft Classic - το οποίο πιστά αντιγράφει το Minecraft όπως ήταν όταν ξεκίνησε αρχικά το 2009.

Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε το Minecraft στην αρχική του κατάσταση χωρίς καμία από τις ενημερώσεις που έχουν ακολουθήσει από τότε. 

Νοσταλγία

Αν έχετε αναμνήσεις από την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού και νομίζετε ότι το Minecraft του 2019 είναι πολύ περίπλοκο, τότε το Minecraft Classic θα σας μεταφέρει κατευθείαν πίσω σε έναν απλούστερο χρόνο.

Επειδή το Minecraft Classic τρέχει σε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το παίξετε σε ένα μεγάλο αριθμό συσκευών και μπορείτε ακόμη και να καλέσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν.

Η 17η Μαΐου είναι η επίσημη 10ετη επέτειος της Minecraft και με τη Microsoft πρόσφατα πειράζει ένα παιχνίδι AR Minecraft για smartphones, ίσως είμαστε για μερικές ακόμα αναπάντεχες ανακοινώσεις πριν από την μεγάλη ημέρα.

Tags:

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!