Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα eSports της ΑΕΚ!
Monday, 17 June 2024

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα eSports της ΑΕΚ!

Με το… δεξί ξεκίνησε η νεοσύστατη ομάδα eSports της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε της ομάδας των Gamespace σε αγώνα FIFA 11vs11 με 2-0.

Η ομάδα του Χρήστου Γρίδα κατάφερε να φτάσει στη νίκη στηριζόμενη στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στην αποτελεσματικότητά της (2 σουτ-2 γκολ). MVP του πρώτου παιχνιδιού της ομάδας ήταν ο Γρηγόρης Κάρτσος (porosi21).

Η ΑΕΚ έτσι πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς της και κοιτάει ήδη τη συνέχεια και τον αγώνα με την Trivellato GR (08/05, 23:15).

Ο Χρήστος Γρίδας δήλωσε μετά τον αγώνα: “Καταφεραμε να πετύχουμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τους 3 βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε βοηθάει ψυχολογικά για την συνέχεια. Όσον αφορά το παιχνίδι έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες γιαυτό και δεν έγιναν πολλές φάσεις. Οι αντίπαλοι μας ήταν άτυχοι στο πρώτο γκολ, αλλά εμείς σταθήκαμε όπως έπρεπε, κλείσαμε σωστά όλους τους διαδρόμους, πιεσαμε την κατάλληλη στιγμή και καθαρίσαμε το παιχνίδι“.

ΑΕΚ eSports – Gamespace 2-0 Σκόρερς: Kokes (12′-αυτογκόλ), Πέτρος Πασπαλιάρης (90′). Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα εδώ:

πηγή: enwsi.gr

Tags: ,

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!