Το Netflix δεν λειτουργεί: Οι καλύτερες δυνατές διορθώσεις που πρέπει να γνωρίζετε!
Saturday, 20 April 2024

Το Netflix δεν λειτουργεί: Οι καλύτερες δυνατές διορθώσεις που πρέπει να γνωρίζετε!

Netflix: Ροή βίντεο, όπως ακούμε αυτόν τον όρο, το μόνο κανάλι ροής που μας αγγίζει το Netflix. Ναι, είναι πράγματι μια φοβερή πλατφόρμα για να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές.

Μιλάμε εδώ για τη στιγμή που το Netflix είναι εκτός λειτουργίας και δεν μπορούμε να μεταδώσουμε την αγαπημένη μας ταινία. Ποια αποτελέσματα οδηγούν σε προβλήματα με το Νετφλιξ; Μπορεί να είναι ζητήματα διαδικτύου, υλικό τρίτου μέρους ή οτιδήποτε άλλο όπως μια επίσημη εφαρμογή Netflix που καταρρέει, δεν φορτώνεται, δεν μπορεί να παίξει ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές στην έξυπνη τηλεόρασή σας ή ακόμα και να εμφανίσει μια μαύρη οθόνη στην τηλεόραση / τηλέφωνο / tablet σας.

Τι πρέπει να κάνετε για να ξεπεράσετε αυτά τα ζητήματα και να επαναφέρετε το Νετφλιξ ξανά σε σωστή κατάσταση λειτουργίας; Αυτό το άρθρο αφορά τις συνήθεις συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση του Netflix που δεν λειτουργεί, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων κατά την αναπαραγωγή του στην έξυπνη τηλεόραση Samsung ή στο Roku ή στην κονσόλα Xbox.


Πώς να επιδιορθώσετε ζητήματα Netflix σε διαφορετικές συσκευές;


Η εφαρμογή Netflix δεν λειτουργεί - Γενικές συμβουλές για την επίλυση των προβλημάτων

Netflix

Το Netflix διατίθεται σε διάφορες πλατφόρμες και επομένως, εάν δεν λειτουργεί στο smartphone σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο tablet, την έξυπνη τηλεόραση, το φορητό υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Όμως, η χρήση μιας οδού διαφυγής δεν είναι η λύση σε τίποτα. Έτσι, εδώ έχουμε συγκεντρώσει μερικές διορθώσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε μια ελαττωματική εφαρμογή που μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε συσκευή χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

 

Συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων Netflix σε όλες τις συσκευές:

Συμβουλή 1: Ελέγξτε εάν το Netflix είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείτε να το κάνετε παίζοντας οποιαδήποτε σειρά ή ταινία, εάν δεν φορτώσει και δεν ξεκινήσει. Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία Netflix αντιμετωπίζει από μόνη της ορισμένα προβλήματα. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε εάν το Νετφλιξ αντιμετωπίζει προβλήματα με τους διακομιστές του από αυτόν τον σύνδεσμο. Εάν συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει τέτοια λύση που μπορείτε να κάνετε, απλώς πρέπει να περιμένετε να επιλυθούν τα προβλήματα του διακομιστή Netflix.

Συμβουλή 2: Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που κάνετε ροή στο Netflix, εάν αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, μπορείτε να επανεκκινήσετε τη συσκευή. Πολλές φορές αυτό το κλισέ λειτουργεί ακόμη και διορθώνει όλα τα προβλήματα με την εφαρμογή Netflix. Η επανεκκίνηση της συσκευής θα διορθώσει πιθανώς την ελαττωματική εφαρμογή ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με το ίδιο το σύστημα.

Συμβουλή 3: Επανεκκινήστε το δρομολογητή σας. Ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, ίσως έχετε δει ότι οι εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά. Αυτό συμβαίνει επειδή το Διαδίκτυο είναι εκτός λειτουργίας. Και αυτός μπορεί να είναι ο ίδιος λόγος που δημιουργεί προβλήματα με τις εφαρμογές Netflix. Για αυτό, πρέπει πρώτα να επανεκκινήσετε το δρομολογητή και αργότερα εάν συνεχιστεί, πρέπει απλώς να περιμένετε να ολοκληρωθεί η σύνδεση από το τέλος του διακομιστή.

Συμβουλή 4: Ελέγξτε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα Netflix ακόμη και όταν τα δεδομένα του κινητού σας δεν λειτουργούν σωστά. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ελέγξτε αν το Wi-Fi ή τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας είναι ενεργοποιημένα και η συσκευή σας δεν βρίσκεται σε λειτουργία πτήσης. Αυτή η συμβουλή είναι τόσο κλισέ, αλλά συμβαίνει με πολλούς ανθρώπους που συνεχίζουν να προσπαθούν να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές χωρίς σύνδεση δεδομένων και μετά να ανησυχούν αργότερα.

Συμβουλή 5: Να ενημερώνετε τακτικά την εφαρμογή Netflix. Όπως και οι ενημερώσεις συστήματος, είναι εξίσου σημαντικό να ενημερώσετε τις εφαρμογές σας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Netflix είναι ενημερωμένη ως η τελευταία έκδοση για καλύτερη και ομαλή λειτουργία της εφαρμογής χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η ενημέρωση μιας εφαρμογής είναι μια καλή τακτική, καθώς μπορεί να διορθώσει ακόμη και κωδικούς σφάλματος Νετφλιξ, εάν υπάρχουν.

Συμβουλή 6: Αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά. Ενώ αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στο Netflix, συνιστάται να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Νετφλιξ και να συνδεθείτε ξανά. Αυτό είναι ένα γρήγορο hack και μπορεί να επιλύσει προβλήματα με τον λογαριασμό σας στο Νετφλιξ.

Συμβουλή 7: Αποσύνδεση από το Netflix σε όλες τις συσκευές. Μερικές φορές, ενώ χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό Νετφλιξ σε πολλές συσκευές, ενδέχεται να προκαλέσετε προβλήματα κατά τη ροή. Επομένως, συνιστάται να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές ταυτόχρονα. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε το site Νετφλιξ, μεταβείτε στους Λογαριασμούς και, στη συνέχεια, εντοπίστε και κάντε κλικ στο Αποσύνδεση από όλες τις συσκευές, περιμένετε λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στη συσκευή σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή smartphone για να αποσυνδεθείτε από το Netflix από όλες τις συσκευές. Για αυτό, μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες επιλογές στο κάτω μέρος, πατήστε Λογαριασμός και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποσύνδεση από όλες τις συσκευές.

Συμβουλή 8: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή. Εάν τα προβλήματα της εφαρμογής Νετφλιξ παραμένουν, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τα προβλήματα και να διευκολύνετε την ομαλή εκτέλεση της εφαρμογής. Εάν δεν μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Netflix στην έξυπνη τηλεόραση Samsung, τοποθετήστε τον κέρσορα στην εφαρμογή Netflix, πατήστε το κουμπί Εργαλεία στο τηλεχειριστήριό σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επανεγκατάσταση. Διαφορετικά, μπορείτε να το εγκαταστήσετε ξανά από αξιόπιστα καταστήματα εφαρμογών.


Το Netflix δεν λειτουργεί σε Samsung Smart TV: Διορθώσεις!

Τα προβλήματα του Netflix ενδέχεται να προκύψουν σε οποιαδήποτε συσκευή, ακόμη και κατά τη ροή στην έξυπνη τηλεόραση Samsung. Μια έξυπνη τηλεόραση επιτρέπει την άμεση εγκατάσταση των εφαρμογών χωρίς επιπλέον σύνδεση υλικού. Μπορείτε να κάνετε ροή μέσω της επίσημης εφαρμογής Netflix για έξυπνες τηλεοράσεις, από τις οποίες οι έξυπνες τηλεοράσεις Samsung αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα με το Netflix κατά τη ροή. Για να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα Netflix, ανατρέξτε στις παρακάτω συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων:

  • Αποσυνδέστε την έξυπνη τηλεόραση Samsung για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μερικές φορές όταν τίποτα δεν λειτουργεί, ακόμη και ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της τηλεόρασης Αυτό επαναφέρει τα πάντα και σας επιτρέπει να ξεκινήσετε εκ νέου αφού ενεργοποιήσετε ξανά μετά από ένα διάλειμμα.
  • Απενεργοποιήστε το Samsung Instant On. Αυτή η λειτουργία σε μια έξυπνη τηλεόραση Samsung επιτρέπει στη συσκευή σας να λειτουργεί πιο γρήγορα, αλλά παρατηρείται επίσης ότι έρχεται σε διένεξη με ορισμένες από τις άλλες λειτουργίες και εφαρμογές όπως το Netflix. Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, συνιστάται να το απενεργοποιήσετε. Για αυτό, πρέπει να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις> Γενικά> Εντοπισμός Απενεργοποίηση της επιλογής.
  • Το Hard Reset μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Πέρα από όλα τα άλλα, η σκληρή επαναφορά μιας συσκευής την επαναφέρει στην αρχική της μορφή σαν να είναι καινούργια. Θα επαναφέρει εργοστασιακά όλες τις εφαρμογές έξυπνης τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένου του Netflix και θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά τα πάντα από το μηδέν, ξανά. Για αυτό, πρέπει να καλέσετε την τεχνική υποστήριξη της Samsung στο 800-SAMSUNG και να ζητήσετε υποστήριξη από την ομάδα απομακρυσμένης διαχείρισης της Samsung. Με τη βοήθειά τους, θα μπορείτε να κάνετε μια σκληρή επαναφορά σε μια έξυπνη τηλεόραση.

Ας ελπίσουμε ότι, με αυτές τις γρήγορες συμβουλές, θα μπορείτε να διορθώσετε το Netflix που δεν λειτουργεί στην έξυπνη τηλεόραση Samsung.

Το Netflix δεν λειτουργεί στην κονσόλα Xbox One - Διορθώσεις!


Όπως και οι έξυπνες τηλεοράσεις, οι κονσόλες παιχνιδιών όπως το Xbox One υποστηρίζουν επίσης εφαρμογές ροής όπως το Netflix και πολλές άλλες. Τι γίνεται αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με την εφαρμογή Netflix στην κονσόλα παιχνιδιών σας; Θα δοκιμάσετε τα χέρια σας στις γενικές συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω. Εάν βοηθά, τότε είναι εντάξει. Τι γίνεται όμως αν όχι; Δείτε μερικές επιδιορθώσεις του Netflix εδώ, ενώ το αντιμετωπίζετε σε οποιαδήποτε από τις κονσόλες παιχνιδιών Xbox. Δοκιμάστε τις ακόλουθες λύσεις:

  • Ελέγξτε εάν το Xbox Live είναι εκτός λειτουργίας. Είναι σημαντικό να ελέγξετε εάν η διαδικτυακή υπηρεσία Xbox Live είναι εκτός λειτουργίας. Για να το ελέγξετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Κατάσταση Xbox Live και αναζητήστε ένα πράσινο σημάδι επιλογής δίπλα στις Εφαρμογές Xbox One Εάν λείπουν κάποια πλαίσια ελέγχου, τότε είναι σαφές ότι το Xbox Live είναι εκτός λειτουργίας και θα πρέπει να περιμένετε να συνδεθεί ξανά.Κλείστε την εφαρμογή Xbox One Netflix.
  • Εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στο Netflix, συνιστάται να κλείσετε την εφαρμογή και να την ανοίξετε ξανά μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό θα διορθώσει τυχόν καθυστερήσεις που προκύπτουν κατά την εκτέλεση της εφαρμογής στις κονσόλες παιχνιδιών. Για να το διορθώσετε, πρέπει να πατήσετε το κουμπί κύκλου X στο κέντρο του ελεγκτή. Θα εμφανίσει τον οδηγό, επιλέξτε την εφαρμογή Netflix από την πρόσφατα χρησιμοποιημένη εφαρμογή. Μόλις επισημανθεί η εφαρμογή Netflix, πατήστε το κουμπί μενού με τρεις γραμμές στον ελεγκτή και πατήστε Quit.

 
Ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στη διόρθωση του Netflix που δεν λειτουργεί στις κονσόλες Xbox One.

Συμπέραμσα:

Αυτό ήταν παιδιά! Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμες αυτές τις διορθώσεις. 

Δείτε επίσης:

 

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

Ok