Η Microsoft ζητά από τους χρήστες να σταματήσουν τη χρήση του Internet Explorer
Monday, 17 June 2024

INTERNET

Η Microsoft ζητά από τους χρήστες να σταματήσουν τη χρήση του Internet Explorer

Ο γίγαντας του λογισμικού παροτρύνει τους χρήστες να επιλέξουν ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης

Για τις εταιρείες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον Internet Explorer (IE), είναι πλέον καιρός να προχωρήσουμε σε ένα νέο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, σύμφωνα με τη Microsoft, η οποία έχει προειδοποιήσει σχετικά με τις συνέπειες της συνέχισης της χρήσης του πανταχού παρόντος προγράμματος περιήγησης.

Το IE χρησιμοποιείται συχνά από επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να τρέχουν εφαρμογές ιστού παλαιού τύπου, καθώς το ξεπερασμένο πρόγραμμα περιήγησης τους υποστηρίζει, αλλά η επιλογή της εύκολης διέξοδος θα μπορούσε να επιστρέψει αργότερα σε επιχειρήσεις.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου με τίτλο "Οι κίνδυνοι για τη χρήση του Internet Explorer ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης", ο αρχιτέκτονας Microsoft για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Chris Jackson εξήγησε πως η χρήση του προγράμματος περιήγησης παλαιού τύπου αυξάνει το "τεχνικό χρέος" των οργανισμών.

Βασικά, συνεχίζοντας τη χρήση του IE σε αντίθεση με ένα πιο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, οι οργανώσεις δημιουργούν πρόσθετες δαπάνες για τον εαυτό τους αργότερα επιλέγοντας την πιο εύκολη και βολική λύση τώρα σε αντίθεση με την καλύτερη μακροπρόθεσμη προσέγγιση

Η υπόθεση για τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης

O Jackson δεν καλεί τους χρήστες να κάνουν τη μετάβαση στο Microsoft Edge (που σύντομα θα βασίζεται στο Chromium) ή να χρησιμοποιήσει το Chrome ή τον Firefox. Υπογραμμίζει μόνο το γεγονός ότι οι προγραμματιστές δεν δοκιμάζουν πλέον τα sties τους για IE που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θέματα ασφάλειας και σταθερότητας.

Το IE δεν είναι πια ένα πρόγραμμα περιήγησης κατά την άποψη του Τζάκσον, το οποίο εξήγησε, λέγοντας: "Βλέπετε, ο Internet Explorer είναι μια λύση συμβατότητας. Δεν υποστηρίζουμε νέα πρότυπα ιστού γι 'αυτό και, ενώ πολλοί ιστότοποι λειτουργούν καλά, οι προγραμματιστές απλά δεν δοκιμάζουν τον Internet Explorer αυτές τις μέρες.

Δοκιμάζουν σε σύγχρονα προγράμματα περιήγησης.

Συνεπώς, αν συνεχίσαμε την προηγούμενη προσέγγισή μας, θα καταλήγατε σε ένα σενάριο όπου, βελτιστοποιώντας για τα πράγματα που έχετε, καταλήγετε να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε νέες εφαρμογές καθώς βγαίνουν. Καθώς οι νέες εφαρμογές εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα, αυτό που θέλουμε να σας βοηθήσουμε, είναι να αποφύγετε να χάσετε ένα σταδιακά μεγαλύτερο τμήμα του ιστού!

" Οι ημέρες της κυριαρχίας του IE έχουν έρθει και έχουν πάει και αν ο οργανισμός σας δεν το έχει κάνει ήδη, τώρα είναι η στιγμή να κάνουμε τη μετάβαση σε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης πριν είναι πολύ αργά.

Tags:

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!