Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη Μουσική YouTube στους Χάρτες Google (maps);
Monday, 17 June 2024

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη Μουσική YouTube στους Χάρτες Google (maps);

Η οδήγηση στους μεγάλους δρόμους με χαλαρή μουσική για να ακολουθήσετε είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανακτήσετε ηρεμία. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια μεγαλύτερη διαδρομή χωρίς να ανησυχείτε για τις οδηγίες καθώς οι Χάρτες Google φροντίζουν για εσάς. Τι κάνει σήμερα τους Χάρτες Google μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή; Είναι το YouTube Music σε λειτουργία πλοήγησης στους Χάρτες Google. Ακούστε της αγαπημένης σας μουσικής χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Μουσική YouTube και ελέγξτε τη μουσική απευθείας από την οθόνη οδηγιών.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη Μουσική YouTube στους Χάρτες Google; Ακολουθεί μια σταδιακή περιγραφή σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης και χρήσης της Μουσικής YouTube στην εφαρμογή Χάρτες Google σε Android.

 

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη Μουσική YouTube στους Χάρτες Google;

Η ενοποίηση της Μουσικής YouTube με τους Χάρτες Google καθιστά την οδήγηση ομαλή και ευχάριστη. Εξάλλου, η οδήγηση χωρίς μουσική είναι χάλια και είναι πολύ βαρετή. Οι Χάρτες Google σάς επιτρέπουν να ελέγχετε άμεσα τη μουσική από την οθόνη οδηγιών. Αλλά θυμηθείτε, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τη Μουσική YouTube στη λειτουργία πλοήγησης των Χαρτών Google.

 

Ενεργοποίηση μουσικής YouTube στους Χάρτες Google

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τη Μουσική YouTube στο παράθυρο οδηγιών των Χαρτών:

  • Ανοίξτε τους Χάρτες Google, εισαγάγετε τον προορισμό σας και κάντε κλικ στις Οδηγίες και, στη συνέχεια, στην Έναρξη.
  • Τώρα σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης στο παράθυρο πλοήγησης των Χαρτών Google.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εμφάνιση στοιχείων ελέγχου αναπαραγωγής πολυμέσων.

YouTube στους Χάρτες Google

  • Πατήστε στο YouTube Music από τις διαθέσιμες επιλογές. Στο τηλέφωνό μου Android εμφανίζεται το Google Play και το Spotify μαζί με τη Μουσική YouTube.

YouTube στους Χάρτες Google

  • Πατήστε Επόμενο και διαβάστε την Αποποίηση ευθυνών. Πατήστε OK για να συνεχίσετε.

YouTube στους Χάρτες Google

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που λέει ότι οι ρυθμίσεις ελέγχου έχουν ενεργοποιηθεί. Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα των Χαρτών Google και θα δείτε το εικονίδιο της Μουσικής YouTube κάτω από το κουμπί Αναφορά στο παράθυρο πλοήγησης.

Η Μουσική YouTube στους Χάρτες Google είναι πλέον ενεργοποιημένη. Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε περισσότερα και γνωρίστε πώς να χρησιμοποιείτε τη Μουσική YouTube στη λειτουργία πλοήγησης των Χαρτών σε συσκευές Android.

 

Τρόπος χρήσης της μουσικής YouTube στη λειτουργία πλοήγησης στους Χάρτες Google

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη Μουσική YouTube στη λειτουργία πλοήγησης των Χαρτών Google. Είναι μια απλή διαδικασία και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή ενώ οδηγείτε σε οποιοδήποτε μέρος.

  • Ανοίξτε τους Χάρτες Google και ξεκινήστε την πλοήγηση στον προορισμό σας.
  • Πατήστε στο εικονίδιο Μουσική YouTube που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

 

YouTube στους Χάρτες Google

  • Θα δείτε βασικά στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής όταν σύρετε προς τα επάνω στην καρτέλα που δείχνει την απομένουσα απόσταση και εκτιμάτε το ETA. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειριστήρια αναπαραγωγής μουσικής για αναπαραγωγή Επόμενων ή Προηγούμενων κομματιών. (Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας στη Μουσική YouTube έχει αναβαθμιστεί).
  • Πατήστε Αναζήτηση, εάν θέλετε να παίξετε οτιδήποτε άλλο.
  • Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λίστες αναπαραγωγής από τη βιβλιοθήκη σας στη Μουσική YouTube, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν από την ενότητα Αναζήτηση. Μπορείτε να πατήσετε στη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε ή να πατήσετε X για να κλείσετε το μενού.

 

Οι λίστες αναπαραγωγής συνεχίζουν να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, αλλά η άμεση πρόσβαση στο κουμπί Αναζήτηση δεν θα αντικατοπτρίζει τυχόν αλλαγές. Έτσι, εάν θέλετε να αλλάξετε τα τραγούδια ή τις λίστες αναπαραγωγής, ίσως χρειαστεί να σταματήσετε το αυτοκίνητό σας στην άκρη και στη συνέχεια να επιλέξετε τη λίστα αναπαραγωγής της επιλογής σας και να συνεχίσετε να οδηγείτε. Θυμηθείτε, οι επιλογές αλλαγής της λίστας αναπαραγωγής είναι αρκετά περιορισμένες, οπότε βεβαιωθείτε ότι κατά την οδήγηση απολαμβάνετε τραγούδια που βρίσκονται ήδη στη λίστα.

Φοβερό, έτσι δεν είναι; Η Μουσική YouTube στους Χάρτες Google ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Δείτε επίσης:

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!