Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του συγχρονισμού στο Chrome
Monday, 17 June 2024

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του συγχρονισμού στο Chrome

Σύνδεση και ενεργοποίηση του συγχρονισμού

Για να ενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό, χρειάζεστε έναν Λογαριασμό Google.

  1. Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Chrome.
  2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ Προφίλ.
  3. Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google.
  4. Εάν θέλετε οι πληροφορίες σας να συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές σας, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση συγχρονισμού >Ενεργοποίηση.

Απενεργοποίηση συγχρονισμού

Αν απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό, θα μπορείτε ακόμη να βλέπετε τους σελιδοδείκτες, το ιστορικό, τους κωδικούς πρόσβασης και άλλες ρυθμίσεις. Ωστόσο, τυχόν αλλαγές που κάνετε δεν θα αποθηκεύονται στον Λογαριασμό σας Google και δεν θα συγχρονίζονται στις άλλες συσκευές σας.

Όταν απενεργοποιείτε τον συγχρονισμό, αποσυνδέεστε και από άλλες υπηρεσίες Google, όπως το Gmail.

  1. Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Chrome.
  2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο Περισσότερα Περισσότερα > Ρυθμίσεις.
  3. Στο επάνω μέρος, στην ενότητα Άτομα, κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση > Απενεργοποίηση.

 

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!